Tort diplomat
SuperLink :: Life & Love :: Culinar
Pagina 1 din 1
Tort diplomat
BLAT
5LG ZAHAR
5LG FAINA
5 OUA
ESENTA VANILIE
MOD DE PREPARARE
-Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu 3 lg de zahar iar galbenusurile, cu 2 lg zahar se amesteca cele doua compozitii se adauga faina si esenta se amesteca usor si se coace la foc mic.Se taie in doua capace.
CREMĂ
0,5 KG FRISCA
2 OUA
0.3KG ZAHAR
2PL. GELATINA
1 CUTIE ANANAS
1 ESENTA VANILIE
MOD DE PREPARARE
Se bate frisca, gelatina se inmoaie in 150 ml apa calduta ,ouale si zaharul se amesteca pe foc 15 min. iar dupa ce s-a racit putin se adauga gelatina si se amesteca pana se dizolva ,ananasul se taie cubulete mici
SIROP
0.2KG ZAHAR
0.4L APA
1 LAMAIE
MOD DE PREPARARE
Se fierbe apa cu zaharul se raceste apoi se rade lamaia .Se insiropeaza blatul .
DÉCOR
0.5L FRISCA VEGETALA
0.1KG CIOCOLATA-
FLORI DIN PASTA DE LAPTE PRAF
FRUCTE
ASAMBLARE
.Toate se amesteca si se toarna intre cele doua capace insiropate in forma care s-a copt blatul.Se da la rece 3 ore .Se rastoarna pe platou se imbraca in frisca si se orneaza dupa indemanarea fiecaruia..
5LG ZAHAR
5LG FAINA
5 OUA
ESENTA VANILIE
MOD DE PREPARARE
-Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu 3 lg de zahar iar galbenusurile, cu 2 lg zahar se amesteca cele doua compozitii se adauga faina si esenta se amesteca usor si se coace la foc mic.Se taie in doua capace.
CREMĂ
0,5 KG FRISCA
2 OUA
0.3KG ZAHAR
2PL. GELATINA
1 CUTIE ANANAS
1 ESENTA VANILIE
MOD DE PREPARARE
Se bate frisca, gelatina se inmoaie in 150 ml apa calduta ,ouale si zaharul se amesteca pe foc 15 min. iar dupa ce s-a racit putin se adauga gelatina si se amesteca pana se dizolva ,ananasul se taie cubulete mici
SIROP
0.2KG ZAHAR
0.4L APA
1 LAMAIE
MOD DE PREPARARE
Se fierbe apa cu zaharul se raceste apoi se rade lamaia .Se insiropeaza blatul .
DÉCOR
0.5L FRISCA VEGETALA
0.1KG CIOCOLATA-
FLORI DIN PASTA DE LAPTE PRAF
FRUCTE
ASAMBLARE
.Toate se amesteca si se toarna intre cele doua capace insiropate in forma care s-a copt blatul.Se da la rece 3 ore .Se rastoarna pe platou se imbraca in frisca si se orneaza dupa indemanarea fiecaruia..
BGD- Moderator
- Numarul mesajelor : 34
Varsta : 30
WaRN :
Data de inscriere : 20/02/2009
SuperLink :: Life & Love :: Culinar
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum