SuperLink
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Banane in sos caramel si susan

In jos

Banane in sos caramel si susan Empty Banane in sos caramel si susan

Mesaj  BGD Dum Feb 22, 2009 10:20 am

Ingrediente:
4 banane mai mici (tari, mai verzi), 3 linguri suc de lamiae, 250gr zahar, 4-5 linguri seminte de susan, 250ml frisca lichida, 200grame branza proaspata de vaci, 2 pliculete zahar vanilinat

Preparare:
1. Se trece branza prin sita, se bate frisca cu zaharul vanilinat si se amesteca.
2. Se taie bananele putin oblic, se stropesc cu zeama de lamiae.
3. Se pun zaharul si 8 linguri apa rece intr-o cratita si se caramelizeaza un maroniu deschis.
4. Se adauga in caramel bananele, toate bucatile odata si se amesteca foarte repede.
5. Se stinge focul si se adauga susanul.
Mentiuni:
Pe farfurie se pune cu lingura amestec din branza si frisca si 2-3 linguri de sos caramel.
Timp Preparare: 20 '
Complexitate: redusa
BGD
BGD
Moderator
Moderator

masculin Numarul mesajelor : 34
Varsta : 30
WaRN :
Banane in sos caramel si susan Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Banane in sos caramel si susan Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/02/2009

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum