SuperLink
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

--Negresa--

In jos

--Negresa-- Empty --Negresa--

Mesaj  BGD Sam Feb 21, 2009 8:27 am

2 1/2 cani de ceai zahar= 500 grame
1 cana lapte =200g
300 gr margarina
3 oua
12 linguri cu varf gfaina
1 pliculet praf de copt
4 linguri cu varfe de cacao buna
optional miezul de la 10 nuci
Se pun pe foc zaharul cu cacao si cu laptele, se lasa sa dea 2-3 clocote se adauga margarina si dupa alte 2-3 clocote se retine din compozitie o cana aproape plina pentru glazura si restul se raceste.
In oala se pun galbenusurile intregi, faina, praful de copt, albusul batut spuma si alte arome( coaja de lamaie, esenta de vanilie etc)
se toarna intr-o tava dupa omogenizare( tava a fost unsa cu unt si tapetatata cu faina) si se tine la cuptor 5-10 minute cu focul tare apoi se micsoreaza focul si se mai tine cam 20 minute, se incearca cu scobitoarea.
se scoate tava, se inteapa des cu un betisor si se toarna glazura si deasupra nucile sfaramate.
se lasa la racit si se portioneaza!
BGD
BGD
Moderator
Moderator

masculin Numarul mesajelor : 34
Varsta : 30
WaRN :
--Negresa-- Left_bar_bleue0 / 1000 / 100--Negresa-- Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/02/2009

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum