SuperLink
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

-Tiramisu-

In jos

-Tiramisu- Empty -Tiramisu-

Mesaj  BGD Sam Feb 21, 2009 8:35 am

300 ml espresso
2 linguri de zahar
esenta de rom (cine vrea)
4 galbenusuri
100 gr zahar
1/2 pahar vin alb dulce (de ex Lacrima lui Ovidiu )
450 gr mascarpone la temperatura camerei
200 gr de frisca batuta
250 gr savoiardi (aproximativ 40 de bucati)
2 lingurite de cacao
Se prepara cafeaua cu zahar , dupa gusturile fiecaruia cu esenta de rom si se lasa la racit.
Se bat galbnusurile pe o cratita cu apa fierbinte pana devin spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste zaharul.
Se adauga vinul.
Se bate crema pana cand apar mici bule la suprafata ei.
Se pune la racit pana ajunge la temperatura camerei
Intr-o cratita se bate bine crema mascarpone, se adauga crema de galbenusuri racita, iar la sfarsit se pune frisca batuta si se amesteca usor
Se iau piscoturile savoiardi, se scufunda usor in cafea unul cate unul si se pun intr-o tava de 30*20 cm inaltime 4-5 cm intr-un strat
se distribuie jumatate din crema cu mascarpone, se mai adauga un strat de piscoturi inmuiate in cafea si deasupra restul de crema mascarpone
Se presara cacaoa in ploaie deasupra
Se pune la frigider min 3 ore
POFTA BUNA Very Happy Very Happy Very Happy
BGD
BGD
Moderator
Moderator

masculin Numarul mesajelor : 34
Varsta : 30
WaRN :
-Tiramisu- Left_bar_bleue0 / 1000 / 100-Tiramisu- Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/02/2009

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum