SuperLink
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tort diplomat

In jos

Tort diplomat Empty Tort diplomat

Mesaj  BGD Sam Feb 21, 2009 2:26 pm

BLAT
5LG ZAHAR
5LG FAINA
5 OUA
ESENTA VANILIE
MOD DE PREPARARE
-Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu 3 lg de zahar iar galbenusurile, cu 2 lg zahar se amesteca cele doua compozitii se adauga faina si esenta se amesteca usor si se coace la foc mic.Se taie in doua capace.

CREMĂ
0,5 KG FRISCA
2 OUA
0.3KG ZAHAR
2PL. GELATINA
1 CUTIE ANANAS
1 ESENTA VANILIE
MOD DE PREPARARE
Se bate frisca, gelatina se inmoaie in 150 ml apa calduta ,ouale si zaharul se amesteca pe foc 15 min. iar dupa ce s-a racit putin se adauga gelatina si se amesteca pana se dizolva ,ananasul se taie cubulete mici

SIROP
0.2KG ZAHAR
0.4L APA
1 LAMAIE
MOD DE PREPARARE
Se fierbe apa cu zaharul se raceste apoi se rade lamaia .Se insiropeaza blatul .

DÉCOR
0.5L FRISCA VEGETALA
0.1KG CIOCOLATA-
FLORI DIN PASTA DE LAPTE PRAF
FRUCTE

ASAMBLARE
.Toate se amesteca si se toarna intre cele doua capace insiropate in forma care s-a copt blatul.Se da la rece 3 ore .Se rastoarna pe platou se imbraca in frisca si se orneaza dupa indemanarea fiecaruia..
BGD
BGD
Moderator
Moderator

masculin Numarul mesajelor : 34
Varsta : 30
WaRN :
Tort diplomat Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Tort diplomat Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/02/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum