SuperLink
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Prajitura de iarna

In jos

Prajitura de iarna Empty Prajitura de iarna

Mesaj  BGD Sam Feb 21, 2009 8:39 am

Ingrediente:
4 oua
450 g de zahar pudra
un pic de sare
1 ½ lingurita de anason
1 lingura de apa
550 - 600 g de faina

Mod de preparare
1.Puneti ouale, zaharul, sarea, anasonul si apa intr-un castron siamestecati-le bine aproximativ 5 minute. 2.Adaugati faina si amestecatipana se formeaza o coca.
3.Taiati si rasuciti bucati de coca deaproximativ 1.5 cm diametru si 5 cm lungime. In cazul in care aveti laindemana, puteti folosi diferite forme de prajituri cu dimensiuniasemanatoare. Daca aveti forme de sezon de bradut sau fulg de nea, cuatat mai bine.
4.Ungeti tavile de prajitura si apoi puneti prajiturilein ele la uscat. Nu folositi foi de gatit. Lasati-le 24 – 48 ore latemperatura camerei, asigurandu-va ca nu este curent.
5.Coaceti-lecirca 25 minute in cuptor la 140°C (285°F). Lasati usa de la cuptorputin deshisa. Apoi, lasati prajiturelele sa se raceasca si scoateti-ledin tavi.
BGD
BGD
Moderator
Moderator

masculin Numarul mesajelor : 34
Varsta : 30
WaRN :
Prajitura de iarna Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Prajitura de iarna Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/02/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum